Kindernevendienst!

De kerk is dicht, de kindernevendienst gaat door!

De meeste kerken houden de komende zondagen hun deuren gesloten en/of zenden online diensten uit. Dat wil niet zeggen dat het kinderwerk stilvalt! 

De redactie van Kind op Zondag vindt het belangrijk dat het kinderwerk doorgaat. Voor alle kinderen, maar ook voor gezinnen, die in deze onzekere tijden de kerkelijke gemeenschap en het vieren met jong en oud moeten missen.

Daarom stellen zij nu tijdelijk het volledige materiaal op de website van Kind op Zondag beschikbaar. Zolang de kerken dicht zijn.  

Gezinsboekje
Veel gezinnen werken al met het gezinsboekje dat bij Kind op Zondag ontwikkeld is. Zeker nu kinderen de hele dag thuis zijn, is dit een mooie manier om thuis aandacht te besteden aan de veertigdagentijd. Mocht u het boekje nog niet hebben: U kunt het vanaf nu gratis online gebruiken.
Klik hier voor het gezinsboekje

 

 

Dit bericht is geplaatst in Aktueel, Kindernevendienst. Bookmark de permalink.