Kinderkoor zoekt dringend nieuwe dirigent(e)

Wist u dat er in Puttershoek een heel leuk kinderkoor en tienerkoor is, uitgaande van de Hervormde Gemeente in Puttershoek? Wellicht heeft u één van deze koren wel eens horen zingen. Helaas dreigen deze beide koren binnenkort te gaan stoppen. De enthousiaste dirigente zal stoppen in verband met aankomende gezinsuitbreiding en de huidige pianist heeft al langere tijd aangegeven te willen stoppen.

Wij hopen en bidden dat één of beide koren mogen blijven bestaan.  We zijn dus op zoek naar iemand die zin heeft om te gaan dirigeren. Onze grootste wens is, dat het kinderkoor in ieder geval door kan gaan.

Ligt uw hart bij zingen? Dan is dit misschien wel iets voor u?! Alle dirigenten die ooit het koor gingen dirigeren hadden geen ervaring. Speelt u piano, keyboard of een ander instrument en lijkt het u leuk een koor te begeleiden, wie weet is dit een  kans!

Nog even wat leuke achtergrondinformatie:

Het kinderkoor is een begrip sinds jaren; er is mij ingefluisterd dat het rond 1997 moet zijn geweest dat Hugo de Jonge (nu actief in onze landelijke politiek) het kinderkoor opgericht heeft! Het tienerkoor is een jaar of 6 geleden opgericht door Marissa de Bruijn en op dit moment ook gevuld met een leuke groep jongeren. Aangezien het koor een zeer regionaal en missionair karakter heeft , is voor een dirigent verbondenheid met onze Puttershoekse gemeente geen must, dus vraag ook eens voor ons rond bij naburige gemeentes.

Wilt u meer weten over één van deze functies (er zijn functieomschrijvingen beschikbaar) of wilt u  met uw creatieve ideeën ons helpen bij de zoektocht,  neem dan contact op met:

Nicole van Vliet 06 21902263,

Elleke Smit 078 6766237 of

Mariska van der Zwaal 06 44542819

(what’s app berichtje mag ook).

 

P.S. Schroom niet om eens op een repetitieavond te komen kijken in de Schakel.

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.