Racen met een Duck, voor andermans geluk!

Aankomende zaterdag 13 april vindt de Duckrace plaats! Deze wordt georganiseerd door de jongeren die komende zomer met World Servants ontwikkelingswerk gaan doen in Afrika. Alle 2000 loten zijn verkocht, maar ook zonder loten ben je uiteraard van harte welkom om 13 april tussen 12.00 en 15.00 uur een kijkje te komen nemen bij de Duckrace. Welk eendje zwemt er met behulp van de brandweer het hardst naar de overkant en wint de hoofdprijs?

Naast de race is er voor jong en oud nog genoeg leuks te doen. Zo geeft brandweer Maasdam/Puttershoek diverse demonstraties en kan de jeugd voor €2,50 deelnemen aan 5 spellen:

 – ponyrijden

 – ‘brandje blussen’ met de jeugdbrandweer

 – lolly trekken

 – eendjes hengelen

 – grootste grabbelton

Aan versnaperingen is uiteraard ook gedacht. Voor €2,50 kun je genieten van overheerlijke broodjes hamburger en deze lunch kun je afmaken met een glas versgeperste sinaasappelsap voor €1,00. Alle opbrengsten komen ten goede van onze projecten in Ghana, Oeganda en Malawi!

Kom je komende zaterdag langs bij de speeltuin aan de Vliet om te kijken of je een mooie prijs gewonnen hebt en om onze projecten te steunen?

Frank Janssens, Laura den Hoed en Ilona Preesman

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.