Duckrace: Racen met een Duck, voor andermans geluk

Zaterdag 13 april is het zo ver: Duckrace 2019! 2000 badeendjes duiken deze middag de Boezemvliet in Puttershoek in en proberen met behulp van brandweer Maasdam/Puttershoek zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Voor de eerste 15 eendjes staan mooie prijzen klaar, waaronder een HP touchpad laptop, dinerbon voor 4 personen bij Alcazar en een luxe sapcentrifuge van Princess.

2000 loten verkopen is veel en lastig werk. Daarom hopen we op uw steun! Voor slechts 2 euro kunt u een lot kopen, maar met meerdere loten maakt u meer kans op fantastische prijzen 🙂 Vraag ook eens aan familieleden en vrienden of ze loten willen kopen en onze projecten in Afrika willen steunen.

De loten zijn op de volgende manieren verkrijgbaar:

Voor jong en oud worden naast de Duckrace ook nog diverse activiteiten georganiseerd. Zo kan er pony gereden worden, staat de jeugdbrandweer voor je klaar om samen een ‘brandje’ te blussen, zijn er broodjes hamburger en versgeperste sinaasappelsap en geeft de brandweer diverse demonstraties. Voor €2,50 kan de jeugd deelnemen aan 5 spelonderdelen.

Korte info:

  • Datum: 13 april van 12.00 uur tot 15.00 uur
  • Locatie: speeltuin aan de Boezemkade
  • Prijs lot: 2 euro
  • Prijs strippenkaart: 2,50 euro

Koop 1 (of meer) loten en kom de 13e tussen 12.00 en 15.00 uur langs bij de Duckrace om te kijken of je prijs hebt! Het is niet verplicht om bij de trekking aanwezig te zijn, maar natuurlijk wel aanbevolen ?

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.