Zondag 3 februari 2019: 10.00 uur Ds. D. Smink uit Alblasserdam Viering van het Heilig Avondmaal 16.00 uur Zanguurtje in de kerk

De bloemen gingen afgelopen zondag naar Mw. C. Vermeulen-Zilverschoon met een hartelijke groet en beterschapswens vanuit de gemeente.

Afgelopen zondag ging Prop. Mw. C.E  Bakker uit Sommelsdijk bij ons voor wij hoorden met elkaar de lezingen uit Jeremia 1 vers 4-10. En Lucas 4 vers 14-30. Zien wij Jezus als onze broeder of als de Profeet? Is hij ons rakelings nabij of raakt hij ons in ons hart?

U kunt de dienst terugluisteren op www.kerkdienstgemist.nl.

Komende zondag D.V. zal Ds. D. Smink uit Alblasserdam bij ons voor gaan. Samen hopen wij dan de maaltijd van de Heer te mogen vieren in het “Heilig Avondmaal”. Wij hopen op een gezegende viering met elkaar. ’s Middags mogen wij bij elkaar komen tijdens het zanguurtje waarin eenieder zijn of haar lievelingslied kan opgeven om met elkaar te zingen. Komt u allemaal ook als dankzegging voor het “Heilig Avondmaal” dat wij met elkaar vierden.  De kinderen van de kindernevendienst luisteren deze zondag naar het verhaal uit Ester 4. Doe iets! De oom van Ester, Mordechai, verschijnt voor de koningspoort. Hij is diep in de rouw vanwege het lot dat zijn volk boven het hoofd hangt. Hij vraagt Ester om hulp.

Omzien naar elkaar: Er zijn meerdere zieken en rouwdragenden in onze gemeente.

“Geest die ons troost, levend nabij, genezing en vuur. Adem van God, kracht onderweg, dag in dag uit.” (NLB303).

Bericht van de Boekenmarkt: Boekenbus ‘Stap in de wereld van boeken’ staat zaterdag 2 februari op het kerkplein aan de Raadhuisstraat 37 in Maasdam. De bus is geopend van 9.00 tot 12.00 uur en staat vol met heel veel boeken in allerlei genres voor mensen van 0-100+! Tevens tijdens de bovenstaande openingsuren grote opruiming van boeken in het naast gelegen “Ontmoetingscentrum”. Hier koopt u boeken voor € 0,50 en kinderboeken voor € 0,25 Van harte welkom! De opbrengst van alle verkochte boeken komt ten goede aan de kerk van Maasdam.

Agenda voor de komende week: Maandag 4 februari 19.30 uur Kerkenraadsvergadering. Woensdag 6 februari 10.00-12.00 Inloophuis gez. Kerken in de RK Kerk te Puttershoek. 14.00-15.00 uur Knutselclub 19.45-20.45 repetitie Cantorij. Donderdag 7 februari 10.00-12.00 Inloophuis “Achter de Plataan” Vrijdag 8 februari 10.15-11.45 Vrouwenbijbelkring. Zaterdag 9 februari inleveren kopij Hervormd Contact voor 16.00 uur.

Tenslotte “zoek uw kracht in de Heer, in de kracht van zijn macht” Jeremia 32-27.

Namens de kerkenraad een goede week en een gezegend weekend toegewenst.

Toos Israel Biesheuvel (scriba)

 

 

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.