Pinksterpraise 2018

Op Pinksterzondag 20 mei  zal er weer een Openlucht Pinksterpraise gehouden worden. Het thema is: “Gods Geest maakt vrij” en de dienst zal worden geleid door Dominee Prosman.

De dienst wordt gehouden om 12 uur, na de dienst in de kerk die gewoon om 10 uur begint. De dienst vindt weer plaats aan de Lageweg 7, een prachtig terrein aan de Binnenmaas, tegenover Campina.

Als u om 10 uur naar de kerk komt, dan kunt u daarna gelijk doorgaan naar de Lageweg. Komt u alleen naar de Pinksterpraise, dan kunt u daar tegen half 12 terecht. U wordt daar dan ontvangen met koffie, thee of limonade. We hopen op zoveel mogelijk enthousiaste bakkers, die iets willen maken voor bij de koffie.

Iedereen die komt, moet zelf een stoel of kleedje meenemen om op te zitten.

Als u eerst naar de dienst van 10 uur komt, dan kunt u alles wat u bij zich heeft achterlaten in het ontmoetingscentrum.

De dienst duurt ruim een uur, na afloop drinken we samen koffie en gebruiken we graag uw hulp bij het opruimen!

Voor de kinderen is er een creatief programma en voor de allerkleinsten is er oppas.

Heeft u behoefte aan vervoer naar de Lageweg, meldt u dit dan even aan een van de kerkenraadsleden, dan wordt u gebracht.

Op de website van de kerk en op Facebook staat alle nuttige informatie. Nodigt u alstublieft uw familie, vrienden en kennissen uit voor deze bijzondere bijeenkomst.

Op zondagochtend vanaf 9.30 uur kunt u op de website lezen of de dienst onverhoopt niet door kan gaan vanwege eventueel slecht weer. We drinken in dat geval koffie na de kerkdienst van 10 uur.

We hopen u en jou te ontmoeten!

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.