Helpers gevraagd voor de a.s. Rommelmarkt van 5 mei

Beste mensen, Achter de schermen zijn we als RM-commissie met hulp van een aantal mensen aan de slag voor de organisatie van de Voorjaars-Rommelmarkt. Nog twee ophaalochtenden komen eraan: vrijdag 30-3 en 4-5. Er zijn al erg veel spullen opgehaald, dit staat in de opslagruimte en twee bandenwagens gaan we laden op 24-3. Dit is gesorteerd en kapotte spullen eruit gehaald. De affiches zijn gemaakt, sponsoren worden benaderd, spullen voor het Rad van Avontuur geregeld enz. Ophaaltelnrs:  676 7188 en 676 1696

Hebt u tijd om te helpen met uitpakken, sorteren, etaleren etc.? Kan je helpen met het gereedzetten en inrichten op vrijdag zoals kramen opzetten, spullen uit opslag halen, tafels en dozen uit blokhut naar O.C. en Kerkplein te brengen? Wil je helpen met de verkoop of het opruimen? Wie thuis iets wil bakken voor bij de koffie, graag! We krijgen altijd complimenten voor het thuis gebakken lekkers. We zijn erg blij met elk uur hulp!

Er zijn mensen nodig voor: Vrijdag 4 mei: 15 personen voor gereedzetten, uitpakken en etaleren vanaf 8.30 uur. Fijn als een paar mensen wat eerder kunnen om vast de kramen op te zetten graag 8 uur. Voor de verkoop op zaterdag 5-5 zijn er rond de 30 mensen nodig.        Voor het opruimen op zaterdagmiddag 5-5 zo rond 13-15.30 uur. Als wat jonge mankrachten kunnen helpen met het opladen en wegbrengen van kramen, oud papier etc. is dat heel fijn!

Laat a.u.b. weten op welke dag(en) je beschikbaar bent. Vermeld tijdstip er a.u.b. bij, laat maar weten wat past in jouw programma. Vast hartelijk dank voor je reactie via elfjesnel@gmail.com, graag vóór 20 april.

Rommelmarkt Commissie

 

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.