Uitnodiging! Ontbijt startweekend!

Bij deze nodigen wij u uit voor het Nacht Zonder dak ontbijt!

Met dit ontbijt willen we de actie Nacht Zonder Dak Maasdam besluiten.Het ontbijt vindt plaats op 10 september in het ontmoetingscentrum, inloop vanaf 8.00 uur (tot 9.00 uur). De kosten per deelnemer zijn slechts € 5,=. Het bedrag komt door sponsering van Maasdamse ondernemers volledig ten bate van de actie!

Aanmelden kan door onderstaand antwoordstrookje voor 2 september a.s. ingevuld en voorzien van het inschrijfgeld in te leveren bij Jolanda van den Aardweg, Hoeksedijk 25 Maasdam (b.g.g. in afgesloten enveloppe in de brievenbus). Komende zondag na de kerkdienst worden deze strookjes uitgedeeld.

De actie vindt plaats van 9 op 10 september. Na de rommelmarkt starten we met de opbouw van de kartonnen hutjes en volgt er een bescheiden programma voor de deelnemers. Ook geeft stichting Tear zaterdag 9 september om 20 uur in het ontmoetingscentrum een voorlichting over het doel van de actie.                               Uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken en krijgt u (nogmaals) de mogelijkheid de deelnemers en de actie te steunen.

Een mooie kans om uw hart te laten spreken en te laten zien waarin een kleine gemeente groot kan zijn!                                                                                                                               Tijdens de aansluitende kerkdienst hopen wij het opgehaalde bedrag bekend te maken.

Ontwikkelingen van de actie kunt u volgen op internet of via facebook.

Internet                        www.nachtzonderdak.nl/maasdam                                              Fb                                  Nacht Zonder Dak Maasdam

Nogmaals en of bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!

Jolanda, Renee, Yvonne, Martijn en Björn

——————————————————————————————————

Graag wil ik me aanmelden voor het Nacht zonder Dak ONTBIJT

Naam                                      : ………………………………………………………………

Tel.                                          : ………………………………………………………………

Aantal deelnemers              : ………………………………………………………………

Bijgesloten bijdrage (meer dan € 5 p.p. mag natuurlijk ook   ): €……….

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.