Volg de avonturen van JOR World Servants

Bedankt!

Dit is het laatste bericht voordat onze reis naar Nicaragua begint. Op het moment van schrijven duurt het nog maar 5 dagen voordat het 1 augustus is en we verzamelen op Schiphol en vertrekken naar El Raizon. En we hebben er ontzettend veel zin in!

We zijn iedereen die heeft bijgedragen tijdens alle acties ontzettend dankbaar. Of je nu pannenkoeken hebt gegeten, de auto hebt laten wassen, rondjes hebt gerend of gesponsord tijdens de sponsorloop of je hele kerkbank hebt voorzien van pepermunt: dankzij jou hebben we ruim €12.500 ingezameld voor de kinderen in El Raizon!

Volg de avonturen van JOR World Servants

Benieuwd naar onze belevenissen in Nicaragua? Je kunt ons op verschillende manieren volgen.

  • Like de pagina van World Servants op Facebook (com/worldservantsNL) en de nieuwsberichten van NI217 komen voorbij in je feed.
  • Meld je via de website van World Servants aan voor het ontvangen van e-mails over ons project, dat de code NI217 heeft. (worldservants.nl/mailalert/abonneren)

We zouden het ontzettend leuk vinden om ‘de groeten’ van het thuisfront te ontvangen terwijl we op reis zijn. Een paar woorden van ‘thuis’ zorgen voor extra motivatie op pittige bouwdagen. Mocht je ons een berichtje willen sturen kan dat via www.worldservants.nl/groetjes.

19 augustus om 09.20 uur landen wij weer in Amsterdam met vlucht UA0020. Tot dan!

Groetjes van JOR World Servants,

Laura, Frank, Annemiek, Bart en Ilona

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.