Palmzondag 9 april 10.00uur, ds. J. Prosman

Bloemen Zondag gingen de bloemen met een hartelijke groet en beterschapswensen van ons allemaal naar mw. Goud-Rijsdijk.

Afgelopen zondag Jesaja bood gratis wijn, melk, water aan. Want waarom zou je betalen en zwoegen voor wat je uiteindelijk niet verzadigen kan? Met Jezus riep hij ons op om eerst het koninkrijk van God te zoeken. God doet alles al wat nodig is voor ons leven hier en nu. Maar ook eeuwig. Dat leren we in deze tijd naar Goede Vrijdag toe.

Komende diensten Het is zondag PalmPasen. We lezen met de kindernevendienst mee: Johannes 12:12-24 over Jezus’ intocht in Jeruzalem. We gaan met de mensen uit Jeruzalem Jezus tegemoet als Hij op een ezel binnenrijdt. Omdat we gehoord hebben dat wat Hij zegt, sterker is dan de dood. En we juichen mee: ‘Hosanna!’ Daarna worden we, verder lezend in Johannes, steeds stiller naar Goede Vrijdag toe…

Vespers in de Stille week Iedereen is in stille week hartelijk welkom bij gezamenlijke vesperdiensten van de kerken van Maasdam-Puttershoek. Maandagavond in Maasdam, dinsdag in de Rooms Katholieke kerk in Puttershoek en woensdag in de Gereformeerde kerk in Puttershoek. Op Witte donderdag en Goede Vrijdag hebben we allemaal onze eigen diensten. We gedenken het lijden en sterven van onze Heer Jezus. Voor en vanwege de zonden van de wereld leed Hij. Uit liefde gaf Hij Zich over. Hij is onze aandacht en ons geloof meer dan waard!

Giro555 Zondag is de uitgangscollecte bestemd voor de slachtoffers van de honger in Afrika.

Spaardoosjes De spaardoosjes met de opbrengst van de 5-euro-actie voor Myanmar worden met Pasen ingeleverd. Er gaan mooie verhalen rond over wat kinderen en anderen allemaal doen om die 5-jes te vermenigvuldigen! We zien uit naar het resultaat…

Omzien naar elkaar Evelien Donker heeft vorige week donderdag een flinke operatie ondergaan. Het is gelukkig goed gegaan! We bidden voor je dat je snel opknapt! Ghalid is vorige week vrijdag aan zijn bovenarm geopereerd. Na een enkele week rust, moet alles weer in orde zijn.

We bidden voor hen en voor alle anderen die ziek zijn of verdriet hebben. En bovendien: een bezoekje, een praatje en een kaartje kunnen zo goed doen!

Geboorte Patrick en Henriette van Bennekom werden vrijdag 31 maart verblijd met de geboorte van hun dochter Rosalie Jantina Bessalien. Rosalie is het zusje van Elyse en Joost. Van harte gefeliciteerd!

Doop De ouders van Nadia (pasgeboren) en Fajah Hoogendijk hebben gevraagd of hun beide jongste dochters volgende week zondagmiddag 9 april gedoopt mogen worden.

Kindernevendienst Afgelopen zondag hebben we na de kerkdienst de Paasliederen geoefend met Els in ’t Veld. Het gaat al super! Zondag nog een keer! We hopen dat jullie er allemaal zijn. We gaan namelijk ook de paastakken weer versieren. Voor limonade en wat lekkers wordt gezorgd.

Paasmusical Zaterdag 8 april is de uitvoering van de Paasmusical van ‘ons’ kinderkoor ‘Een Vrolijk Geluid’. Komt u ook? Kijk eens op de website: kinderkoorputtershoek.

Agenda 7/4 10.00 Bijbelkring ‘t Huys te Hoecke, 19.30 catechese, 20.30 jeugdsoos, 20.30 belijdeniscatechese; 8/4 voor 16.00 kopij Hervormd Contact, 15.30 & 18.45 Paasmusical kinderkoor; 10/4 19.00 gebedskring, 19.30 Vesper, 20.00 Bijbelkring; 11/4 19.30 Vesper; 12/4 10.00-12.00 inloophuis gezamenlijke kerken Puttershoek en Maasdam in de RK-kerk, 19.30 Vesper, 19.45 Cantorij; 13/4 10.00-11.30 inloopochtend ‘Achter de Plataan’, 19.30 Avondmaal; 14/4 10.15 vrouwengesprekskring, 19.30 kerkdienst Goede Vrijdag.

Tenslotte We wensen elkaar gezegende zondag en een goede stille week!

Hartelijke groet, ds. Johan Prosman

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.