Paasconcert Rejoice

Paasconcert affiche Op zaterdag 8 april a.s. organiseert Interkerkelijk koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel een Paasconcert. Tijdens dit concert nemen wij u mee in het verhaal van het lijden en sterven van Jezus. Met prachtige liederen en een vertelling volgen wij Hem op de weg naar het kruis én naar zijn opstanding!

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het is een goed moment om u voor te bereiden op de Stille Week en even stil te staan bij wat de dood en opstanding van Jezus voor u persoonlijk betekenen.

De avond vindt plaats in de Laurentiuskerk te Mijnsheerenland en begint om 20.00 uur. Het koor wordt begeleid door de vaste pianist Nico de Mol en een combo. De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

 

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.