Interactief kinderfeest, waar ook volwassenen welkom zijn!

Op zondag 26 maart organiseert het kinderwerk van de 5 kerken uit Puttershoek en Maasdam een interactieve kinderbijeenkomst voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook voor de volwassenen is er een programma, waarbij u in contact komt met mensen die in een andere kerk kerken. Rob Favier verleent medewerking aan deze bijeenkomst. Het kinderfeest wordt gehouden in de Gereformeerde kerk in Puttershoek van 14.30 tot 15.30 uur (de kerk is open vanaf 14.15 uur en aansluitend kunt u blijven napraten onder het genot van koffie of thee). Meer informatie volgt later met de uitnodiging.
Noteer nu vast de datum in uw agenda, als u hier belangstelling voor heeft.

Namens het kinderwerk van de vijf gezamenlijke kerken,
Loes Peet

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.