Dienstenveiling voor Nicaragua

De volgende actie voor JOR World Servants komt er alweer aan.  Op vrijdagavond 24 maart organiseren wij een dienstenveiling. Dat klinkt spannend, maar wat is nu precies het idee?

Iedereen heeft wel een kwaliteit die voor een ander goed van pas kan komen. Deze kwaliteit kunt u omzetten in een dienst. Deze dienst wilt u belangeloos uitvoeren. Tijdens de dienstenveiling zelf kunnen andere mensen bieden op uw aangeboden dienst. Het geboden bedrag komt dan ten goede aan onze reis naar Nicaragua.

Bijvoorbeeld: Laura vindt het prima om een avondje op te passen en biedt deze dienst aan. Ilona’s buren zoeken voor één avond een oppas, zodat ze zelf een avondje uit kunnen. Zij bieden, laten we zeggen, €25,00 zodat Laura deze avond bij hun op komt passen. Deze €25,- is dan voor Nicaragua.

Geen idee wat u voor dienst aan moet bieden? Dan volgen hier enkele voorbeelden van enkele diensten: huisdiner, oppassen, taart bakken, ramen zemen, boodschappen doen, computercursus, autowasbeurt, zelfgemaakte kaarten, helpen met de belastingaangifte en ga zo maar door.

Wat: Dienstenveiling

Wanneer: vrijdag 24 maart

Tijd: inloop 19.00 uur – start 19.30 uur

Waar: Hoeksteen, Kerkplein 3 te Puttershoek

 Mail voor 10 maart uw dienst, naam, telefoonnummer en eventueel minimumbedrag naar info@jorworldservants.nl en kom 24 maart kijken wie er op uw dienst biedt of natuurlijk om zelf nog te bieden op andere diensten.

Kom op 24 maart langs om te kijken wie er biedt op uw dienst of natuurlijk om zelf nog te bieden op andere diensten. We hopen dat er veel diensten aangeboden worden. Iets kleins, iets groots, maak elkaar en uiteindelijk de kinderen in Nicaragua blij!

Groeten, JOR World Servants

Frank Janssens, Laura den Hoed, Annemiek Groeneweg, Bart den Hoed en Ilona Preesman

 

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.