Carwash JOR World Servants

24 september wassen wij weer auto’s!

Natuurlijk is een jaar actievoeren voor een reis met World Servants niet compleet zonder een carwash. Rijd dus nog maar wat extra rondjes door de stoffige (of modderige, je weet het nooit met de Nederlandse zomer) polder en laat ons je auto weer glimmend poetsen van buiten en van binnen. Voor alleen de buitenkant bent u 7,50 euro kwijt, voor binnen- en buitenkant helpt u ons met 12,50 euro verder op weg naar Nicaragua.

Wat: Carwash
Wanneer: zaterdag 24 september 2016
Waar: Kerkplein Hervormde Kerk te Maasdam
Tijd: 09.00 uur t/m 16.00 uur

 

Heb je geen auto, of bied je liever praktische hulp? Om de Carwash vlekkeloos te laten verlopen zijn we op zoek naar helpende handen die hun poetstalent of koffieschenk-gave willen delen op deze zaterdag. Wil je je inzetten voor het goede doel en vind je het niet erg om een dag je handen uit de mouwen te steken? Stuur een mailtje naar info@jorworldservants.nl met daarin je naam, mailadres, telefoonnummer en wat je zou willen doen en we nemen contact met je op!

Wij, Bart-Frank-Laura-Annemiek en Ilona, hopen velen van jullie te zien zaterdag. Laat ons je auto wassen en help ons bouwen aan verandering!

 

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.