Kindernevendienst Klein Begin

Dit is de pagina van kindernevendienst Klein begin.

De leiding is bereikbaar via: kbnevendienst@gmail.com

Nevendienst “klein begin”

Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een mooie vakantie, en ook voor de thuisblijvers het was schitterend zomer weer. Maar de scholen gaan weer beginnen, en de herfst komt eraan.

Voor iedereen hierbij alvast een korte uitleg. De oudste kinderen mogen bij de tienernevendienst aansluiten, deze zal dan ook vaker zijn, maar dan hoeft er niet geknutseld te worden. Iedereen vanaf 10 jaar zal hiervoor nog een uitnodiging ontvangen. Met deze verschuiving hopen we dat we het voor iedereen aantrekkelijk houden/maken. Mochten er ideen zijn willen we deze graag horen!!! En mocht er iemand zijn die hierover wil mee denken ……..meld dit dan bij een van de jeugdouderlingen.

In deze periode gaan we de verhalen uit het Evangelie van Marcus lezen. Hij verteld over het grote wonder, het goede nieuws dat Jezus naar de wereld bracht. Opvallend is het in dat er zoveel wonderen in een rap tempo elkaar opvolgen. Opvallens is daarbij ook, dat zelfs de leerlingen van Jezus niet goed begrijpen wat er nou gebeurt. Wij zullen dan ook 14 weken achter elkaar verhalen uit Marcus proberen uit te leggen.

Op 9 september is de start zondag dan hopelijk zijn er dan veel kinderen. Deze zondag is ook de start van de 5 euro actie, het zou fijn zijn als er veel deelnemers zijn.

Groetjes Jolanda