CATECHISATIE!

UITNODIGING voor:

Aan alle jongeren van de Hervormde Gemeente Maasdam!

Geloven is niet alleen iets voor mensen van boven de veertig. God wil er ook voor je zijn als je op de basisschool of de middelbare school zit of net begint met werken of studeren. De catechisatie is een plek om samen te ontdekken wie God voor ons wil zijn en wat Zijn bedoeling is met ons leven. In de maanden april en mei 2019 doen we een korte try-out onder leiding van Jan Kranendonk (kerkelijk werker uit ’s-Gravendeel).

Binnenkort valt een uitgebreide uitnodiging in de bus. Met die brief nodigen we je uit voor de catechisatie, een belangrijke activiteit van de kerk voor jongeren. En jij bent natuurlijk van harte welkom!

Noteer deze data vast in je agenda:

De catechesegroep voor groep 7 en 8 op dinsdagmiddag van 16.30-17.15 in het Ontmoetings-centrum. De data zijn: 2 april, 16 april, 14 mei en 28 mei.

De catechesegroep voor 13- t/m 16-jarigen op woensdagavond van 19.15-20.15

De catechesegroep voor 17- t/m 25-jarigen op woensdagavond van 20.30-21.30

De data zijn: 3 april, 17 april, 15 mei en 29 mei.

Mocht dat moment je niet schikken, neem dan even contact op met een van ons: waarschijnlijk kan je prima bij een andere groep meedoen. Het rooster is namelijk zo opgezet, dat je op een andere avond en/of een ander tijdstip kunt aansluiten bij een oudere of jongere leeftijdsgroep.

Geef ook even een berichtje als je wilt komen, dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

De jeugdouderlingen:

Björn van den Aardweg      bjornstefan@hotmail.com

Paula van Raamsdonk       pauladv82@gmail.com

mede namens Jan Kranendonk (06-21453984)