Rommelmarkt

Gerommel in Maasdam’ 1974-2019

Beetje rustige tijd voor de rommelactiviteiten in ons dorp. Er komt weer een ophaalochtend aan en verder hopen we de opslagruimte wat leger te maken door vast de twee bandenwagens vol te laden na het uitzoeken van de opgehaalde spullen in februari. Dan is er weer lege ruimte voor de spullen van de twee komende ophaalochtenden.

Hebt u na het lezen van dit stukje zin om ook eens een uurtje of meer tijd te willen investeren in een rommelmoment, meldt u aan bij de leden van de Rommelmarkt Commissie of via elfjesnel@gmail.com  Velen helpen ons met het sparen van DE punten, inmiddels hebben we al weer het mooie aantal van 20.000 bij elkaar gespaard. Hartelijk dank, we sparen met uw hulp graag door.

29 maart en 26 april a.s. is er een ophaalochtend voor de Voorjaars-Rommelmarkt op 11 mei gepland. Hebt u herbruikbare spullen voor ons, heel en schoon, dan kunt tot een dag voor de ophaaldag contact opnemen via tel. 676 1496 of via tel. 676 7188.

Fijn als u kleingoed kunt verpakken in een stevige doos. We kunnen niet meenemen bankstellen en grote kasten, witte plastic tuinmeubelen en beschadigde spullen. Het laatste nieuwsbericht kunt u vinden via https://www.facebook.com/marktmaasdam/

Arie v d Berg, Rook de Vlaming, Cobi Vermeulen, Elly Snel.