Rommelmarkt

‘Gerommel in Maasdam’ 1974-2020                                           

Eind februari werd met hulp van vrijwilligers de opslagruimte leeggemaakt en zetten zij de spullen over op de bandenwagens. Weer een aardige ‘sjouw- en stouw’ klus. Maar nu is er ruimte om nieuwe goederen een plek te geven. De RM-Commissie vergaderde om de Voorjaars-Rommelmarkt op zaterdag 9 mei voor te bereiden. De eerste ophaalochtend van dit jaar zit er al weer op en de spullen zijn gesorteerd.

De ophaalploeg kunt u voor het ophaalmoment van vrijdag 27 maart bellen tot en met donderdag 26 maart februari via tel.nr. 676 1430 of 676 7188 om uw op te halen spullen aan te melden.

Fijn als u mee blijft sparen van D.E. punten. Tussen de opgehaalde spullen vonden we een bundeltje van deze punten. Zo kunnen we zeker weer iets leuks aanschaffen voor de verloting. Binnenkort kunt u de vraag om hulp voor 9 mei weer verwachten via de e-mail als u al een keer hebt meegewerkt. Mocht nog niet eerder hebben meegewerkt en denken, ‘ik wil me wel een paar uur inzetten bij de organisatie’ schroom niet, we geven je als commissieleden graag meer informatie!  

Blijf op de hoogte via www.kerkmaasdam.nl/activiteiten/rommelmarkt  of  https://www.facebook.com/marktmaasdam/ Informatie via elfjesnel@gmail.com of bij onderstaande-commissieleden Cobi Vermeulen, Arie v d Berg, Rook de Vlaming, Elly Snel