Rommelmarkt

‘Gerommel in Maasdam’ 1974-2020

12 september staat onze Najaars-Rommelmarkt gepland. Regels voor het bezoeken van de Rommelmarkt: Als u klachten heeft hoesten, koorts of zit u in de risicogroep etc. komt u dan a.u.b. niet. Er is een verplichte looproute als u op het Kerkplein bent, u houdt rechts. Mensen worden druppelsgewijs toegelaten op het Kerkplein tot maximaal 25 personen. U desinfecteert uw handen bij komst op het plein. Bij elke kraam mogen er 2 mensen staan op de 1,5 meter afstand. Hebt u bij de eerste kraam iets gekocht en wilt u van het plein af kunt u niet terug lopen maar volgt u de aangegeven route tot de uitgang.

Er worden pannenkoeken gebakken. Deze moet u van tevoren bestellen. Dit kan via Rook de Vlaming tussen 17.00 en 19.00 uur via telefoonnummer 078-676 41 87. De laatste dag om uw bestelling door te geven is donderdag 10 september. Geef aan hoeveel pannenkoeken u wilt bestellen. U kunt de pannenkoeken zelf ophalen in de kraam tijdens de Najaars-Rommelmarkt op het kerkplein. Lukt u het niet om zelf te komen dan kunt u thuisbezorgen aangeven. Ophalen kan zaterdag 12 september van 9.00-13.00 uur, Raadhuisstraat 37. Een pannenkoek kost € 0,75 per stuk. Jan de Koning bakt voor ons kaasbroodjes en bolussen en er zijn mensen die thuis iets bakken voor de verkoop. Er is bramenjam en pruimenjam gemaakt voor de verkoop. De Rommelmarkt is alleen buiten op het Kerkplein. Er staan 10 kramen met boeken, speelgoed, planten, kalebasbakjes en bolchrysanten, elektra, pannenkoeken en gebak, decoratie. Ook de Boekenbus is aanwezig, daar mag 1 persoon of gezin tegelijk in. Er is geen catering en ook het Rad zal niet draaien, dit ivm de beperkende maatregelen. We hopen van harte dat u de spullen komt kopen zodat we in de opslagruimte weer gelegenheid krijgen om nieuwe spullen aan te nemen. Wellicht moet u even wachten en ‘in de rij’ maar u weet de reden. Er kunnen op 11 september geen spullen worden opgehaald en u kunt geen spullen naar het kerkplein brengen.

Zin om u in te zetten bij een Rommelmarktmoment? We geven u als commissieleden graag meer informatie. Blijf op de hoogte via www.kerkmaasdam.nl/activiteiten/rommelmarkt of https://www.facebook.com/marktmaasdam/ Informatie via elfjesnel@gmail.com of bij onderstaande commissieleden.

Cobi Vermeulen, Arie v d Berg, Rook de Vlaming, Elly Snel