Update JOR World Servants 2019

In het vorige kerkblad hebben wij verteld dat we de dit jaar het benodigde geldbedrag bij elkaar proberen te krijgen door middel van enkele grote acties.

De eerste actie die we bekend kunnen maken is Dive2Change. Op zaterdag 29 december springen wij in Voorthuizen, samen met honderden andere Servants, het ijskoude water in om geld op te halen voor ons project. Voor elke 100 euro die we per persoon ophalen gaan we een extra keer het koude water in. Sponsoren kan via geef.ws/puttershoek onder vermelding van Dive2Change of op onderstaand rekeningnummer. Ook bedrijven kunnen ons sponsoren: we dragen een T-shirt met het bedrijfslogo en het logo zal te zien zijn op onze actiepagina.

Verder staat er in het voorjaar een hele grootse actie gepland! Wat dat is blijft voorlopig nog een verrassing. Achter de schermen wordt hard gewerkt om binnenkort meer details vrij te kunnen geven.

Komende weken hopen we meer acties bekend te kunnen maken. Volg onze Facebookpagina JOR World Servants om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. In het komende kerkblad zal deze informatie uitgebreider beschreven worden.

 

Helpt u ons bouwen aan verandering in Ghana, Malawi en Oeganda?

 

Frank Janssens, Laura den Hoed en Ilona Preesman

 

Facebook: JOR World Servants
Website: www.jorworldservants.nl
Rekening: NL58 BUNQ 2025 5330 39 of geef.ws/puttershoek (ANBI)

Dit bericht is geplaatst in Aktueel. Bookmark de permalink.